Ajankohtaista

Tällä sivustolla tuodaan esille kuntoutuksen tutkimuksen viimeisimmät uutiset.

Oletko järjestämässä tai onko sinulla tiedossa tapahtuma, jolle haluaisit saada näkyvyyttä? Täytä viereisen painikkeen alta löytyvä lomake, ja saat tapahtumasi tulevaisuudenkuntoutus -sivustolle ja  tapahtumakalenteriin!

Etäkuntoutus -koulutussarja

23/11/2021 – 09/12/2021 @ 00:00 –

Etäkuntoutus koulutuksia järjestetään säännöllisesti ja ne toteutetaan aina etänä. Koulutus on jaettu kahteen osaan (yhteensä 4 tuntia), jossa ensimmäisessä käydään läpi käytännön asioita ja toisessa harjoitellaan aidoissa tilanteissa etätyökalujen käyttöä ja toimintaa. Syksyn koulutuksessa toisessa osassa mukana Intonaattorien kuntoutuskumppani Raimo Valo, jonka kanssa harjoitukset mietitään myös asiakkaan näkökulmasta toimiviksi. Kuntoutuskumppani mahdollistaa myös sinulle kysymysten esittämisen suoraan kokemusasiantuntijalta. Käytä tilaisuus siis hyväksesi, koska koulutuksissa on harvoin tarjolla aitoja harjoittelutilanteita!

Syksyllä 2021 etäkuntoutus koulutussarja järjestetään seuraavasti.

Lue lisää »

Tutustuminen SCA -viitekehykseen & Osallistavaan toimintatapaan -koulutussarja

14/09/2021 – 17/11/2021 @ 00:00 –

Toteutamme säännöllisesti koulutuksia liittyen SCA:han ja OT:hen. Koulutukset toteutetaan tällä hetkellä etänä ja koulutussarjaan kuuluu 3 osaa (yhteensä 6 tuntia). Syksyllä 2021 koulutus toteutuu seuraavasti.

SCA 1.osa 14.9.2021 klo 8-10
SCA 2.osa 11.10.2021 klo 14-16
OT 3.osa 17.11.2021 klo 11-13
1-2 osat liittyvät SCA:han (Supported Conversation for Adults with Aphasia) ja noudattavat Kanadan Afasia Instituutin laatimaa viitekehyksen koulutusohjelmaa. 3 osa on Intonaattorit oy:n itse koostama lisäosa, jossa keskitytään OT:hen. 3 osan koulutukseen liittyy myös keskusteluharjoituksia aidossa tilanteessa henkilön kanssa, jolla on haasteita kommunikaatiossa tai puheessa. Syksyn koulutuksessa 3.osassa mukana Intonaattorien kuntoutuskumppani Raimo Valo, jonka kanssa harjoitukset mietitään myös asiakkaan näkökulmasta toimiviksi. Kuntoutuskumppani mahdollistaa myös sinulle kysymysten esittämisen suoraan kokemusasiantuntijalta.
Käytä tilaisuus siis hyväksesi, koska koulutuksissa on harvoin tarjolla aitoja harjoittelutilanteita!

Lue lisää »

Ryhmäkuntoutus -koulutussarja

19/10/2021 – 12/11/2021 @ 00:00 –

Ryhmäkuntoutuksesta järjestetään säännöllisesti koulutuksia. Tällä hetkellä toteutustapa on etänä. Koulutus on jaettu kahteen osaan (yhteensä 4 tuntia) , jossa ensimmäisessä käydään läpi käytännön asioita ja toisessa harjoitellaan aidoissa tilanteissa toimimista. Syksyn koulutuksessa toisessa osassa mukana Intonaattorien kuntoutuskumppani Raimo Valo, jonka kanssa harjoitukset mietitään myös asiakkaan näkökulmasta toimiviksi. Kuntoutuskumppani mahdollistaa myös sinulle kysymysten esittämisen suoraan kokemusasiantuntijalta. Käytä tilaisuus siis hyväksesi, koska koulutuksissa on harvoin tarjolla aitoja harjoittelutilanteita!

Lue lisää »

Osallistava toimintatapa SCA -viitekehyksen jäljillä

02/09/2021 @ 15:00 – 16:00 –

Aiheena webinaarissa on Intonaattorit oy:n oma osallistava toimintatapa. Kerromme SCA -viitekehyksestä, sekä miten se on vähitellen muokkautunut osallistuvaksi toimintatavaksi. Webinaarissa kerrotaan miten osallistuva toimintatapa näkyy Intonaattorien puheterapiassa ja toiminnassa. Annamme myös muutamia vinkkejä miten pääset itse alkuun esteettömässä ja osallistavassa kommunikaatiossa. Myös toiveita webinaarin sisällöstä otetaan vastaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaari on avoin kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle, mutta erityisesti se on suunnattu kuntoutujille ja heidän läheisilleen, sekä kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Syyskuun webinaari on ilmainen, mutta toivomme ennakkoilmoittautumista sähköpostitse [email protected] 31.8.2021 mennessä.

Kirjoita viestin otsikoksi Syyskuu

Ja laita viestiin nimesi, sähköpostiosoite (johon zoom-linkki voidaan lähettää) sekä mitä toivot webinaarilta. Voit myös laittaa muita tietoja, jos haluat.

Lue lisää »

Etäks-hankkeen loppuseminaari

14/06/2021 @ 14:00 – 16:00 – Kutsumme kaikki etäkuntoutuksesta kiinnostuneet mukaan kuulemaan ja keskustelemaan EtäKS-hankkeen tuloksista ja digitaalisen kuntoutuksen tulevaisuuden näkymistä hankkeen päätöswebinaariin 14.6.2021 klo 14-16. Etäkuntoutusta Keski-Suomeen (EtäKS) -hankkeen tavoitteena on ollut tukea Keski-Suomen alueella toimivien kuntoutusalan palveluntuottajien osaamista ja valmiuksia etäkuntoutuksen hyödyntämiseen osana omia palveluitaan. Jyväskylän amattikorkeakoulun toteuttama hanke käynnistyi 1.12.2021 ja päättyy 30.6.2021. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lue lisää »

Hyteairon pyöreän pöydän keskustelu: Terveys- ja hyvinvointisovellusten arviointi ja korvattavuus sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaille

14/06/2021 @ 12:00 – 16:00 – Hyteairo järjestää pyöreän pöydän keskustelun teemana Terveys- ja hyvinvointisovellusten arviointi ja korvattavuus sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaille. Pyöreän pöydän keskusteluun kutsutaan laaja-alaisesti asiantuntijoita, viranomaisia, tutkijoita, yritysten ja järjestöjen edustajia. Tavoitteena on keskustella ja tuottaa näkemys ja ehdotus siitä, miten Suomeen saataisiin kansallinen malli terveysteknologian ja laitteiden ja digitaalisten palveluiden arviointiin, suosituksiin ja korvattavuuteen. Tilaisuudessa on aihekohtaiset alustukset sekä […]

Lue lisää »

Tapahtumakalenteri

Täältä löydät seminaareja ja tapahtumia liittyen kuntoutukseen ja kuntoutuksen tutkimukseen ja kehittämiseen. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös ilmoittaa mielenkiintoisia tapahtumia, webinaareja ja seminaareja liittyen esim. monialaisen kuntoutuksen ja sen tutkimuksen kehittämiseen! Tapahtumien toivotaan olevan ensijaisesti ilmaisia, joten merkkaathan selkeästi ilmoittamasi tapahtuman tiedot!

Ei tapahtumia
Skip to content