Ajankohtaista

Tällä sivustolla tuodaan esille kuntoutuksen tutkimuksen viimeisimmät uutiset.

Oletko järjestämässä tai onko sinulla tiedossa tapahtuma, jolle haluaisit saada näkyvyyttä? Täytä viereisen painikkeen alta löytyvä lomake, ja saat tapahtumasi tulevaisuudenkuntoutus -sivustolle ja  tapahtumakalenteriin!

Väitöstilaisuus Heidi Siira: Ikääntyneiden näkövammaisten henkilöiden näönkuntoutus, terveyteen liittyvä elämänlaatu ja siihen yhteydessä olevat tekijät: kahden vuoden monimenetelmäinen seurantatutkimus

07/05/2021 @ 12:00 –

TtM Heidi Siira väittelee Oulun yliopistossa aiheesta: Ikääntyneiden näkövammaisten henkilöiden näönkuntoutus, terveyteen liittyvä elämänlaatu ja siihen yhteydessä olevat tekijät: kahden vuoden monimenetelmäinen seurantatutkimus.
Vastaväittäjänä Dosentti Sini Eloranta, Turun ammattikorkeakoulusta ja Kustoksena Professori Helvi Kyngäs, Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksiköstä
Väitöstilaisuuteen on mahdollista osallistua zoomin välityksellä.
https://oulu.zoom.us/j/68956637050?pwd=ckpVNVlQZnBFbVRrQy9NS0tiVGk1QT09

Lue lisää »

WEBINAARI: Kohteena vai kumppanina kuntoutuksen tutkimuksessa

28/05/2021 @ 09:00 – 12:00 –

Tule kuulemaan kehittämiskokemuksia osallistuvasta tutkimuskumppanuudesta! Maksuttomaan webinaariin ovat tervetulleita kaikki kuntoutuksesta ja kuntoutuksen tutkimuksesta kiinnostuneet.

Alkuvuodesta 2021 on toteutunut Osallistuva tutkimuskumppanuus – kehittävä koulutusprosessi osana Metropolia Ammattikorkeakoulun REcoRDI-hanketta. Koulutusprosessiin osallistuneet kuntoutuksen ja kuntoutumisen asiantuntijat – kuntoutujat, läheiset, ammattilaiset, tutkijat, kehittäjät, opettajat, opiskelijat ja päätöksentekijät – ovat kehittäneet osallistuvaa tutkimuskumppanuutta ja soveltaneet sitä käytäntöön. Nyt on aika esitellä kehittämiskokemuksia osallistuvasta tutkimuskumppanuudesta!

Webinaari 28.5.2021 klo 9-12

Lue lisää »

Väitöstilaisuus: TtM Anu Kinnunen, erityispedagogiikka/kuntoutus

30/04/2021 @ 12:00 – 16:00 –

TtM Anu Kinnusen erityispedagogiikan alaan kuuluva väitöskirja ”Löytöretkellä lapsen osallisuuteen: Substantiivinen teoria kouluikäisen erityistä tukea tarvitsevan lapsen osallisuuden mahdollistavasta yhteistoiminnasta” tarkastetaan Itä-Suomen yliopiston filosofisessa tiedekunnassa.

https://www.uef.fi/fi/tapahtuma/ttm-anu-kinnusen-vaitostilaisuus-erityispedagogiikka-verkossa

Lue lisää »

Tulevaisuuden kuntoutus -aamukahvit jatkuvat 4.6.2021

04/06/2021 @ 08:30 – 10:00 – REcoRDI-hankkeen koordinoima aamukahvitilaisuus: Kuinka voit hyödyntää tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivustoa käytännön kuntoutustyössä? Tulevaisuuden kuntoutus tehdään yhdessä!   Jos olet kiinnostunut hyödyntämään kuntoutuksen tutkimustietoa, tutkimaan kuntoutusta tai verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa, tervetuloa mukaan Tulevaisuuden kuntoutus -aamukahveille! Aamukahveilla tutustutaan tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivustoon ja käydään läpi kuinka sen sisältöjä voi hyödyntää. Ilmoittaudu mukaan aamukahveille täältä! Lisätiedot: Eija Janhunen Projektiasiantuntija [email protected] +358 […]

Lue lisää »

Tapahtumakalenteri

Täältä löydät seminaareja ja tapahtumia liittyen kuntoutukseen ja kuntoutuksen tutkimukseen ja kehittämiseen. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös ilmoittaa mielenkiintoisia tapahtumia, webinaareja ja seminaareja liittyen esim. monialaisen kuntoutuksen ja sen tutkimuksen kehittämiseen! Tapahtumien toivotaan olevan ensijaisesti ilmaisia, joten merkkaathan selkeästi ilmoittamasi tapahtuman tiedot!

Ei tapahtumia
Skip to content