Julkaise ja löydä

Tulevaisuuden kuntoutus sivuston ”Julkaise ja löydä” -sivulla julkaistaan kuntoutuksen tieteellisesti tutkittuun tietoon, tutkimukseen, kehittämiseen tai innovaatioihin liittyviä tekstejä, videoita ja podcasteja. Sivulle voit joko kirjoittaa tekstin, tehdä videon tai äänittää podcastin. Julkaisun muoto voi olla vapaamuotoinen, projektiesittely tai puheenvuoro. Laita tuotoksen loppuun 3-5 asiasanaa, jotka kuvaavat tekstin/videon/podcastin sisältöä, jotta se saadaan tarvittaessa nostettua tulevaisuudenkuntoutus.fi- sivustolla oikeassa asiayhteydessä näkyville. ​

Julkaise ja löydä -sivulla on toimituskunta, joka tarkastaa tuotokset. Toimituskunnan yhteystiedot löytyvät tämän sivun oikeasta reunasta. ​Julkaisujen perässä on kommentointi-osio, johon tulevaisuudenkuntoutus.fi-sivustolle kirjautuneet voivat kommentoida tekstiä, mutta kaikki sivuston käyttäjät voivat nähdä kommentit.

Julkaisuista saa julkaisupisteitä silloin kun henkilö on yhdistettävissä johonkin organisaatioon ja tuotos on julkaistu lehdessä tms., jolla on toimituskunta. Merkitse tuotoksen loppuun/sähköpostiin omat yhteystietosi ja organisaatiosi. Mainitse myös muut henkilöt, jotka ovat olleet mukana tekemässä kanssasi tuotosta. Lisää myös halutessasi kuvasi mukaan.

Tietoa

Ohjeet kirjoittajalle

Ohjeet kirjoittajalle

Tekstityypit, ohjeet videoihin ja podcasteihin

  • Puheenvuoro: vapaamuotoinen teksti/video/podcast mielenkiintoisesta, uudesta aiheesta joka puhututtaa kuntoutuksen tutkimuksen alalla. Teksti max 1,5 sivua, video max 15 min, podcast max 15 min. (videoihin ja podcasteihin tekstitykset)
  • Vapaamuotoinen teksti: Teksti 1,5 sivua, video max 15 min, podcast max 15 min. (videoihin ja podcasteihin tekstitykset)

Voit lähettää valmiin tuotoksen sähköpostilla osoitteeseen [email protected]: Laita sähköpostin otsikoksi "JULKAISE JA LÖYDÄ -sivu" ja liitä teksti liitteeksi sähköpostiin:

  •  teksti: word-, tai open document -tiedostona
  •  video upotettuna johonkin videotoistopalveluun (esim. YouTube, Vimeo) tai pakattuna .zip-tiedostona
  •  äänitiedostot, joko valmiiksi upotettuna johonkin äänentoistopalveluun tai mp4. tai xxx.-muotoisina. 

Lähetäthän vain ennen julkaisematonta materiaalia ja viittaat asiallisesti lähteisiin, joita käytät sekä mainitset lähteet tuotoksen lopussa.

Skip to content