Sivustoa kehitetään! Auta kuntoutuksen digitaalisen yhteistoiminta-alustan tekemisessä vastaamalla kyselyyn Webropolissa.

Tulevaisuuden kuntoutus -bannerilogo

Tulevaisuudenkuntoutus.fi on kuntoutukseen liittyvän tiedon ja vuorovaikutuksen koti

Tulevaisuudenkuntoutus.fi on kehitetty yhteiseksi tiedon, tutkimuksen ja vuorovaikutuksen kodiksi kuntoutuksen parissa toimiville yrityksille, asiantuntijoille, opiskelijoille ja muuten aiheesta kiinnostuneille. Tavoitteenamme on kehittää vuorovaikutuksellinen ja tietoa integroiva alusta, joka kokoaa eri kanavista kuntoutukseen liittyvää tietoa helposti eri sidosryhmien löydettäväksi ja hyödynnettäväksi.

Kuntoutuksen käytänteiden uudistaminen ja uudistuminen edellyttävät saavutettavaa tietoa, joka on helposti hyödynnettävissä. Kuntoutuspalvelujen käyttäjien ja tarjoajien sekä muiden toimijoiden aktiivinen osallistuminen kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämistoimintaan edistää tutkitun tiedon hyödynnettävyyttä ja merkityksellisyyttä arjessa.

Tulevaisuudessa kuntoutustoiminnassa voidaankin nähdä entistä vahvemman TKI-toimintaverkoston kehittyminen, joka mahdollistaa paitsi kuntoutumisen asiantuntijoiden toimijuuden vahvistumisen, mutta myös kuntoutujien ja heidän läheistensä osallistumisen kuntoutuksen TKI-toimintaan. Näin voidaan varmistaa tutkimustiedon sovellettavuus työelämän toimijoiden sekä kuntoutujien arjen tarpeisiin. 

Tämä korostaa tarvetta kumppanuusperustaiselle yhteistoiminnalle sekä osallistumista mahdollistavia keinoja ja toimintatapoja kuntoutuksen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa, jotta moninaista osaamista kyetään yhdistämään ja arjessa merkityksellistä tietoa tuottamaan moninäkökulmaisesti.

Tämän vuoksi olemme luoneet tämän sivuston ja sen kehitys jatkuu edelleen, joten tervetuloa mukaan edistämään kuntoutuksen yhteistoimintaa! Voit auttaa meitä myös vastaamalla Tulevaisuudenkuntoutus.fi -kehityskyselyyn.

Ota yhteyttä Tulevaisuuden kuntoutus -tiimiin:

Jos sinua kiinnostaa osallistua ja tutustua Tulevaisuuden kuntoutus -verkostoon, niin suosittelemme rekisteröitymään ja kirjautumaan sivuston käyttäjäksi.

Kirjautumalla sivustolle pääset luomaan itsellesi oman profiilin ja keskustelemaan muiden kuntoutuksen parissa toimivien kanssa.

Kuntoutusalan toimijoilta keräämiämme ajankohtaisia mielenkiinnonkohteita:

Ajankohtaisia teemoja kuntoutuksessa

Tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivuston ensimmäinen versio syntyi REcoRDI-hankkeessa (2019-2022) Jamkin ja Metropolian yhteistyönä. Hankkeen rahoittajana toimi OKM. Sivuston kehitys jatkuu KuDiHub-hankkeessa (2023-2024) Jamkin, Metropolian ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan yhteistyönä. Hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman määrärahalla (AKKE).

TOIMITUSKUNTA

Katariina Korniloff

vanhempi tutkija

+358 40 184 1417

[email protected]

Eeva Aartolahti

vanhempi tutkija

+358 50 323 7511

[email protected]

Pauliina Hietalahti

markkinointisuunnittelija

+358 50 433 8011

[email protected]

Sari Helenius

projektisuunnittelija

+358 50 518 7333

[email protected]

Toini Harra

yliopettaja

+358 40 334 6102

[email protected]

Skip to content