Satakunta DigiHealth -hankkeen loppuseminaari

Päiväys ja aika
19/05/2022
08:30 - 14:00

Kategoriat Ei Kategoriat


Hyvinvointiteknologian tulevaisuuspäivä: Teknologiainnovaatiot uusia mahdollisuuksia avaamassa

 

Tervetuloa Satakunta DigiHealth -hankkeen loppuseminaariin 19.5.2022 klo 8.30-14.00 (hybriditilaisuus)!

Luvassa on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esimerkkejä hyvinvointi- ja terveysteknologian hyödyntämisestä sosiaali- ja terveysalalla. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan erilaisiin teknologiaratkaisuihin näytteilleasettajien ständeillä.

Tapahtuman keynote-puheenvuoron pitää Director, Chronic Care Nelli Såger otsikolla “Itsensä johtaminen on tärkeämpää kuin ikinä. Miten onnistun siinä?”

Tapahtuma järjestetään hybriditilaisuutena Taitaja2022-kilpailun yhteydessä Isomäki Areenalla Porissa (Metsämiehenkatu 21).

 

Tilaisuus on maksuton. Tapahtumaan voi ilmoittautua osallistujaksi 17.5.2022 klo 14.00 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/Satakunta_DigiHealth_hankkeen_loppuseminaari_4201. Tilaisuuden linkki lähetetään webinaariosallistujille edellisenä päivänä.

Teknologiatoimijat voivat ilmoittautua tapahtumaan myös näytteilleasettajaksi tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/loppuseminaari_naytteilleasettajat

 

Satakunta DigiHealth ‑hankkeen toteutuksesta vastaavat Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja WinNova. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

Muut tulevat tapahtumat

  • Ei tapahtumia
  • Skip to content