Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen
Kuntoutuspäivät 2024

Kuntoutuspäivillä kurkistus tulevaisuuteen 6.-7.6.2024

Oletko tulossa Kuntoutuspäiville Helsinkiin 6.–7. kesäkuuta? Niin mekin! Osallistumme tapahtumaan KuDiHub-hankkeen ydinporukalla. Tarkoituksemme on esitellä tulevaisuudenkuntoutus.fi -verkkoalustaa, tavata uusia ja vanhoja tuttuja, ja kuulla kollegoiden ja asiantuntijoiden ajankohtaiset kuulumiset kentältä.

”Kuntoutuspäivät on erinomainen tilaisuus meille kohdata juuri sitä keskeistä kohderyhmää, jonka tarpeisiin tulevaisuudenkuntoutus.fi -alustaa kehitämme. Sivusto on Kuntoutuspäivien aikaan siinä vaiheessa, että sen visuaalinen ilme on päivitetty, sisältöä ja rakennetta kehitetty, ja tavoite on virkistää vuorovaikutteisuutta”, kertoo KuDiHub-hankkeen projektipäällikkö Eija Janhunen Jamkin Kuntoutusinstituutista.

 

Jamkin, Metropolian ja Jyväskylän yliopiston edustajista koostuva hankeporukkamme on tavattavissa Kuntoutuspäivillä standilla nro 9 sekä vapaamuotoisesti hihasta nykäistävissä koska tahansa.

 

”Ilman toimivaa verkostoa parhaallakaan alustalla ei ole mitään arvoa. Siksi tavoitteemme on kasvattaa rekisteröityneiden käyttäjien määrää ja aktivoida vuorovaikutusta yli organisaatiorajojen. Sivusto on vielä raakile, mutta yhdessä tekemällä se saadaan varmasti kukoistamaan ja toimimaan tiedon kotina kuntoutuksen asiantuntijoille ja kehittäjille”, Janhunen summaa.

Nähdään Kuntoutuspäivillä!

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tähän aiheeseen liittyviä blogitekstejä sivuillamme:

Skip to content