Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Blogitekstejä kuntoutuksesta

Tavoitteenamme kerätä sivuillemme mahdollisimman paljon kuntoutukseen liittyvää tietoa. Tämä voi liittyä esimerkiksi kuntoutukseen liittyviin yritystoimintoihin, hankkeisiin, koulutuksiin tai tutkimuksiin. Rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluumme, voit julkaista oman tekstisi Tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivustolla. Näin saat lisää näkyvyyttä toiminnallesi ja yleisöksi koko Suomen kuntoutustoimijat! 

Sivun alhaalta löydät automaattisesti haettuja kuntoutuksen blogitekstejä eri sivuilta, joita pääset lukemaan linkkien kautta.

Please complete the required fields.

Tulevaisuuden kuntoutus -blogi

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Tulevaisuudenkuntoutus.fi muuttaa ulkoasuaan

Keväällä 2024 olemme tehneet yhteistyötä Family Creatives -yrityksen kanssa luodaksemme Tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivustosta entistäkin käyttäjälähtöisemmän sekä visuaalisesti yhdenmukaisen ja kuntoutuksen tulevaisuuteen katsovan. Tulevaisuudenkuntoutus.fi -verkkosivusto on suunniteltu olemaan kuntoutuksen asiantuntijoiden, yrittäjien, opiskelijoiden

Lue lisää >
Kuntoutuspäivät 2024

Kuntoutuspäivillä kurkistus tulevaisuuteen 6.-7.6.2024

Oletko tulossa Kuntoutuspäiville Helsinkiin 6.–7. kesäkuuta? Niin mekin! Osallistumme tapahtumaan KuDiHub-hankkeen ydinporukalla. Tarkoituksemme on esitellä tulevaisuudenkuntoutus.fi -verkkoalustaa, tavata uusia ja vanhoja tuttuja, ja kuulla kollegoiden ja asiantuntijoiden ajankohtaiset kuulumiset kentältä.

Lue lisää >
Kuntoutuksen tutkija kirjoittaa artikkelia tutkimuksestaan

Kuntoutuksen tutkimusta raportoimassa

Mietittäessä ja valittaessa julkaisun kanavaa tai muotoa kannattaa pohtia, mikä on julkaisun tavoite, kenet tiedolla halutaan tavoittaa. Eli olennaista on tiedostaa viestinnän kohderyhmä. Pohdintaan tulee myös se, halutaanko julkaista maksullisessa

Lue lisää >

Toisten kirjoittamat blogit

Tähän kootaan automaattisesti viimeisimpiä suomenkielisiä kuntoutukseen liittyviä blogitekstejä RSS-syötteen kautta.

Skip to content