Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Tietoa sivustosta

Tulevaisuudenkuntoutus.fi on kuntoutukseen liittyvän tiedon ja vuorovaikutuksen koti

Tulevaisuudenkuntoutus.fi on kehitetty yhteiseksi tiedon, tutkimuksen ja vuorovaikutuksen kodiksi kuntoutuksen parissa toimiville yrityksille, asiantuntijoille, opiskelijoille ja muuten aiheesta kiinnostuneille. Tavoitteenamme on kehittää vuorovaikutuksellinen ja tietoa integroiva alusta, joka kokoaa eri kanavista kuntoutukseen liittyvää tietoa helposti eri sidosryhmien löydettäväksi ja hyödynnettäväksi.

Kuntoutuksen käytänteiden uudistaminen ja uudistuminen edellyttävät saavutettavaa tietoa, joka on helposti hyödynnettävissä. Kuntoutuspalvelujen käyttäjien ja tarjoajien sekä muiden toimijoiden aktiivinen osallistuminen kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämistoimintaan edistää tutkitun tiedon hyödynnettävyyttä ja merkityksellisyyttä arjessa.

Tulevaisuudessa kuntoutustoiminnassa voidaankin nähdä entistä vahvemman TKI-toimintaverkoston kehittyminen, joka mahdollistaa paitsi kuntoutumisen asiantuntijoiden toimijuuden vahvistumisen, mutta myös kuntoutujien ja heidän läheistensä osallistumisen kuntoutuksen TKI-toimintaan. Näin voidaan varmistaa tutkimustiedon sovellettavuus työelämän toimijoiden sekä kuntoutujien arjen tarpeisiin. 

Tämä korostaa tarvetta kumppanuusperustaiselle yhteistoiminnalle sekä osallistumista mahdollistavia keinoja ja toimintatapoja kuntoutuksen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa, jotta moninaista osaamista kyetään yhdistämään ja arjessa merkityksellistä tietoa tuottamaan moninäkökulmaisesti.

Tämän vuoksi olemme luoneet tämän sivuston ja sen kehitys jatkuu edelleen, joten tervetuloa mukaan edistämään kuntoutuksen yhteistoimintaa!

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotuksia Tulevaisuuden kuntoutuksen kehittämiseksi?

Ota yhteyttä Tulevaisuuden kuntoutus -tiimiin:

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, ympyrä, valkoinen
Tulevaisuudenkuntoutus.fi, kaari, valkoinen

Yhteistyössä Tulevaisuuden kuntoutuksessa:

Tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivuston ensimmäinen versio syntyi REcoRDI-hankkeessa (2019-2022) Jamkin ja Metropolian yhteistyönä. Hankkeen rahoittajana toimi OKM. Sivuston kehitys jatkuu KuDiHub-hankkeessa (2023-2024) Jamkin, Metropolian ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan yhteistyönä. Hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman määrärahalla (AKKE).

Kuntoutusalan toimijoilta keräämiämme ajankohtaisia mielenkiinnonkohteita:

Ajankohtaisia teemoja kuntoutuksessa

TOIMITUSKUNTA

Katariina Korniloff

vanhempi tutkija

+358 40 184 1417

[email protected]

Eeva Aartolahti

vanhempi tutkija

+358 50 323 7511

[email protected]

Pauliina Hietalahti

markkinointisuunnittelija

+358 50 433 8011

[email protected]

Sari Helenius

projektisuunnittelija

+358 50 518 7333

[email protected]

Toini Harra

yliopettaja

+358 40 334 6102

[email protected]

Skip to content