Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Kuntoutukseen liittyvät koulutukset

Erilaisia kuntoutusalan maksullisia ja maksuttomia koulutuksia järjestetään monessa eri paikassa eri toimijoiden järjestämänä. Tältä sivulta voit lähteä etsimään tulevia kuntoutukseen liittyviä koulutuksia. Jos olet itse järjestämässä avointa koulutusta tai sinulla on tiedossasi sellainen, niin suosittelemme tekemään siitä blogi- tai tapahtumailmoituksen sivuillemme.

Täydennyskoulutus on tärkeää kaikentyyppisille organisaatioille ja yksilöille. Kouluttautuminen tukee henkilökohtaista kehittymistäsi ja mahdollistaa sinulle uuden oppimisen. Koulutus.fi on Suomen suurin yksityinen osaamisen kehittämisen ja koulutusten hakukone.

Koulutus.fi -sivuston kuntoutukseen liittyviä koulutuksia löydät tältä sivulta:

Kuntoutuskouluttajat järjestää laadukasta täydennyskoulutusta ammatillisen kehittymisen ja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Koulutuksissa tutkittu ja näyttöön perustuva tieto yhdistyy käytäntöön helposti lähestyttävällä tavalla.

Kuntoutuskouluttajien koulutuskalenterin löydät tältä sivulta:

Kuntoutussäätiö keskittyy vaikuttaviin koulutuksiin, joista kuntoutusalan ammattilaiset saavat konkreettisia työkaluja käytäntöönsä. He järjestävät monipuolisia maksuttomia ja maksullisia koulutuksia, seminaareja ja tapahtumia  työ-, opiskelu- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden teemoista. Vaihtoehtona on myös tilauskoulutukset organisaation tarpeiden mukaan.

Kuntoutussäätiön järjestämiä koulutuksia löydät tältä sivulta:

Opintopolku sisältää laajasti tietoa tutkinnoista, ammateista sekä opiskelusta eri oppilaitoksissa. Sen kautta voi sekä löytää koulutusvaihtoehtoja että hakea niihin.

Opintopolusta löytyviä kuntoutukseen liittyviä koulutuksia ja oppilaitoksia löydät tältä sivulta:

Professio on tapahtuma- ja koulutusalan yritys, joka tähtää eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen laadukkaiden tapahtumien ja koulutusten kautta.

Profession tarjoamat kuntoutukseen liittyvät koulutukset löydät tältä sivulta:

Skip to content