Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Digitalisaatio ilman muutosta on turhaa

Päiväys ja aika
21.03.2022
10:00 - 11:00

Kategoriat Ei kategorioita


Teknologian käyttöönotto on turhaa, ellei organisaatio muutu sen mukana. DigiKyky-projektin ensimmäisessä webinaarissa käsitellään digitaalisten muutoksien onnistumisia sekä epäonnistumisia. Vierailijapuhujana mm. liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

Teknologian käyttöönotto on turhaa, ellei organisaatio muutu sen mukana. DigiKyky-projektin ensimmäisessä webinaarissa käsitellään digitaalisten muutoksien onnistumisia sekä epäonnistumisia.

Vierailijana kuullaan mm. liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakkaa, aiheenaan Suomen digitalisaation ja datatalouden visio, eli Digikompassi.

Kaikille avoin ja maksuton webinaari järjestetään maanantaina 21.3. klo 10-11 Zoomissa. Ilmoittaudu mukaan Webropolissa 17.3. mennessä.

Webinaarin alustava ohjelma:

9.45: Zoom-linjat avautuvat

10.00: Alkusanat, projektipäällikkö Paula Puhilas

10.05: Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan puheenvuoro, yleisön kysymykset

10.20: DigiKyky-projektin asiantuntija Teemu Pölkki

10.30: Yrittäjä Hannu Sarjan puheenvuoro

10.40: Kysymyksiä ja vastauksia, yleistä keskustelua

 

Digitaalisaatio ilman muutosta on turhaa -webinaarin järjestää DigiKyky-projekti. DigiKyky – Digitaalinen kyvykkyys pk-yrityksen kilpailukyvyn parantajana -projektissa lisätään yritysten kilpailukykyä parantamalla niiden henkilöstön osaamistasoa digitaalisten palveluiden ja järjestelmien käytössä. Projektin toteutusaika on 1.11.2021–31.8.2023. Projektin toteutuksesta vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Projekti rahoitetaan Euroopan Unionin sosiaalirahastosta. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosto toteuttamia toimia.

Jaa tämä tapahtuma sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content