Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Kuntoutukseen liittyvät tapahtumat

Tavoitteenamme kerätä sivuillemme mahdollisimman paljon kuntoutukseen liittyvää tietoa. Tämä voi liittyä esimerkiksi kuntoutukseen liittyviin yritystoimintoihin, hankkeisiin, koulutuksiin tai tutkimuksiin. Rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluumme, voit julkaista oman tapahtumasi Tulevaisuudenkuntoutus.fi -sivustolla. Näin saat lisää näkyvyyttä toiminnallesi ja yleisöksi koko Suomen kuntoutustoimijat! 

Sivun alhaalta löydät muilla sivustoilla ilmoitettuja tulevia tapahtumia, joita pääset katsomaan linkkien kautta.

Pääsy kielletty

Sinulla ei ole oikeuksia hallita tätäTapahtuma.

Kuntoutuspäivät 2024

6.-7.6.2024 Kuntoutuspäivät 2024

50. kertaa järjestettävät Kuntoutuspäivät pidetään 6.–7.6.2024 Meeting Park OASIS Ruoholahdessa, Helsingissä. Teemana on vaikuttava kuntoutus ja ohjelma pitää sisällään puheenvuoroja, paneelikeskusteluja sekä KuntoutusOivallus-kilpailun! Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa https://www.kuntoutuspaivat.fi/ Lue lisää ja

Lue lisää >

15.5.2024 Loppuseminaari: Hybridiluonto -hanke

Menisitkö työpäivän jälkeen metsään vai kenties virtuaalimetsään? Miten luonto ja virtuaalinen luonto voivat auttaa palautumisessa? Hybridiluonto-hankkeessa olemme tutkineet etä- ja hybridityötä tekevien työssä palautumista virtuaaliluonnossa ja lähiluonnossa. Järjestämme keskiviikkona 15.5.

Lue lisää >
Skip to content