Sivustoa kehitetään! Jos huomaat jotain hassua tai keksit kehitysehdotuksia, niin anna rohkeasti palautetta :)

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, logo, tummansininen

Kuntoutukseen liittyvät opinnäytetyöt

Tältä sivulta pääset löytämään viimeisimmät kuntoutukseen liittyvät opinnäytetyöt, pro gradu -tutkielmat ja väitöskirjat. Lisäksi, jos olet kiinnostunut suorittamaan kuntoutukseen liittyvän opinnäytetyön tai harjoittelun, niin tulevaisuudenkuntoutus.fi mahdollistaa yhteydenoton alan toimijoihin. Tai sama toisinkin päin, eli kuntoutusalan toimijat voivat ilmoittaa sivuillamme tarpeesta opiskelijayhteistyöhön. Tällöin suosittelemme kirjautumaan sivuillemme ja laittamaan ilmoituksen ilmoille!

Theseus on Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n tarjoama palvelu, joka tarjoaa Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. Voit tutustua ammattikorkeakouluista valmistuneiden opinnäytetöihin sekä ammattikorkeakoulujen julkaisutoimintaan kokonaisuudessaan ja hyödyntää niitä vaikkapa omassa tutkimus- tai kehittämistyössäsi.

Theseuksesta löytyvät kuntoutukseen liittyvät opinnäytetyöt

Finna.fi on hakupalvelu, joka kokoaa satojen kotimaisten toimijoiden aineistot saman katon alle. Monipuolisilla hakutoiminnoilla pääset helposti miljoonien aineistojen äärelle ilmaiseksi. Finna.fi:stä löydät monipuolisesti verkossa saatavilla olevaa aineistoa. Voit myös hakea tietoa kirjastojen ja arkistojen aineistoista, joita ei ole digitoitu tai joihin on rajoitettu pääsy.

Finnasta löytyvät pro gradu -tutkielmat kuntoutuksesta

Finnasta löytyvät väitöskirjat kuntoutuksesta

Opiskelija, haluatko suorittaa kuntoutukseen liittyvän opinnäytetyön tai harjoitusjakson, mutta et tiedä missä?

Kuntoutusalan toimija, oletko kiinnostunut tarjoamaan opinnäytetyö- tai harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille?

Tulevaisuudenkuntoutus.fi, ympyrä, valkoinen
Tulevaisuudenkuntoutus.fi, viisi palloa, valkoinen
Skip to content